Volg ons ook via:  
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

19-1-2018
Verhogen van de bar consumpties
 
Beste leden,

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, is er gedurende de wintersport een aanpassing van de prijzen doorgevoerd. Graag geef ik in dit bericht een toelichting waarom dit noodzakelijk was én om eventuele bestaande incorrecte percepties weg te nemen. Dit heeft niets te maken met het feit dat wij de transformatie naar cashless hebben doorgemaakt met daarbij de nieuwe barterminals.

Zoals reeds aangegeven tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen 30 november jongstleden, is de baromzet in het seizoen 2016 - 2017 ver boven de grens gekomen waaronder een hockeyvereniging moet blijven om vrijgesteld te worden van BTW. Dit betekent dus dat wij met terugwerkende kracht BTW plichtig zijn geworden. Hierdoor moeten wij 21% BTW afdragen voor alcoholische dranken en 6% voor al het andere. Daarnaast zijn er enkele verhogingen doorgevoerd door de leverancier AB Inbev en is er een verhoging geweest in accijnzen. Deze effecten zijn verwerkt in de prijsverhoging en betekent derhalve dat dit dus niet ten goede komt aan HC Derby.

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
De Penningmeester
 

3-10-2017
Overlijden Dik Stok
 

In Memoriam


Afgelopen weekend is oud-voorzitter en oprichter van AMHC'65, Dik Stok overleden. 

Hij is als langst spelend AMHC'65-lid meegegaan naar HC Derby. 

Dik heeft onder meer in het eerste team gespeeld en het clubhuis van AMHC'65 ontworpen. 

Echt een spil van de club. Ook op Derby is hij altijd blijven komen, een goede ondersteuning voor het bestuur, altijd in voor advies en een trouw supporter voor zijn kinderen en kleinkinderen. 

Wij als bestuur, namens de gehele club, leven mee met zijn familie en wensen hun sterkte in deze moeilijke tijd.