Volg ons ook via:  
Nieuwsoverzicht
JEUGD

19-1-2018
Après-ski party voor ABCD teams
 
Op vrijdag 16 februari organiseren we een après-ski party voor de ABCD jeugd van HC Derby. Het clubhuis is omgetoverd in winterse sferen.

We beginnen voor de D jeugd om 19.30 uur met leuke activiteiten met een ‘sneeuw’ tintje . De activiteiten voor de D duren tot 21.00 uur waarna de disco met DJ Julian & Dolf losbarst en ook de andere teams zullen binnen druppelen. Uiteraard mogen (jonge) C leden ook eerder komen om mee te doen met de spelletjes.

De deuren zijn open tot 22.00 uur voor de ABC jeugd om nog binnen te komen en rond die tijd verwachten wij ook dat de D jeugd weer opgehaald gaat worden.

Je kan gedurende de avond drinken kopen, voor snacks wordt gezorgd.

Wij  hebben er zin in!
 

17-1-2018
aanvang veldtrainingen Jeugd - en Jongste Jeugd teams
 
In week 7 starten de veldtrainingen voor de selectieteams. 
In week 8 starten de veldtrainingen voor de breedteteams. 

Alle Jongste Jeugd teams starten in week 8 met de veldtraining. 
Er is die week geen instuiftraining. 
 

3-12-2017
Herinnering invullen Tips!
 
Beste coaches en trainers, De TIPS staan open om ingevuld te worden door de coaches en trainers van alle teams van A t/m D. Hier hebben jullie al eerder een email over gehad. Invullen kan tot uiterlijk 9 dec a.s. 24.00 uur. 
Wanneer je problemen hebt bij t invullen of nog vragen mail dan aub naar [email protected] Fijne zondag! Jeugdcommissie HC Derby
 

30-11-2017
30 december: Zaalclinic Dames 1 voor E, D en C-jeugd!
 
Dames 1 verzorgt op 30 december een zaalclinic voor de E, D en C-jeugd!
Voor de detail zie de bijlage.


 5-9-2017
Bardienst
 
Beste leden,

Enkelen van u hebben wellicht vernomen dat wij vanuit de club bezig zijn om de bar met een vaste poule vrijwilligers te gaan bemannen. Helaas is dit nu nog niet rond. 
Dat betekent dat wij toch nog een periode terug moeten vallen op het oude systeem en dat betekent dat wij uw hulp hard nodig hebben. Wij zullen dan ook net als vorig jaar teams indelen om een bardienst te draaien. 

Uiteraard blijven wij druk doende om de vrijwilligerspoule gevuld te krijgen en hier z.s.m. mee aan de slag te kunnen. Wij houden u hier van op de hoogte. Mocht u hier een rol in willen spelen, is uw hulp uiteraard zeer gewenst en horen wij dat graag.

Alvast bedankt voor uw begrip en inzet.

Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur,

De Barcommissie


 

13-6-2017
CD beats the Parents !
 
Afgelopen zaterdag vond voor de eerste keer CD Beats the Parents plaats.
14 teams gingen de strijd aan met hun ouders. En wat was het gezellig !
Middels deze weg nog een bedankje aan Marjon Glandorf voor sponsering en het verwennen van mensenvoetjes. Kijk gerust een op haar site voetsenzatie.nl
Dhr Zoutewelle hartelijk dank voor het leveren van het fruit. Edo, Johan en Marc voor het verzorgen van de overheerlijke burgers en Leo en Riet en een ieder die geholpen heeft 
achter de bar. En last but noy least, jullie ouders voor jullie opkomst in grote getale en jullie inzet, zowel in het veld als in de derde helft. Wij vonden het geweldig !