Volg ons ook via:  
Nieuwsoverzicht
JEUGD

5-9-2017
Bardienst
 
Beste leden,

Enkelen van u hebben wellicht vernomen dat wij vanuit de club bezig zijn om de bar met een vaste poule vrijwilligers te gaan bemannen. Helaas is dit nu nog niet rond. 
Dat betekent dat wij toch nog een periode terug moeten vallen op het oude systeem en dat betekent dat wij uw hulp hard nodig hebben. Wij zullen dan ook net als vorig jaar teams indelen om een bardienst te draaien. 

Uiteraard blijven wij druk doende om de vrijwilligerspoule gevuld te krijgen en hier z.s.m. mee aan de slag te kunnen. Wij houden u hier van op de hoogte. Mocht u hier een rol in willen spelen, is uw hulp uiteraard zeer gewenst en horen wij dat graag.

Alvast bedankt voor uw begrip en inzet.

Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur,

De Barcommissie


 

13-6-2017
CD beats the Parents !
 
Afgelopen zaterdag vond voor de eerste keer CD Beats the Parents plaats.
14 teams gingen de strijd aan met hun ouders. En wat was het gezellig !
Middels deze weg nog een bedankje aan Marjon Glandorf voor sponsering en het verwennen van mensenvoetjes. Kijk gerust een op haar site voetsenzatie.nl
Dhr Zoutewelle hartelijk dank voor het leveren van het fruit. Edo, Johan en Marc voor het verzorgen van de overheerlijke burgers en Leo en Riet en een ieder die geholpen heeft 
achter de bar. En last but noy least, jullie ouders voor jullie opkomst in grote getale en jullie inzet, zowel in het veld als in de derde helft. Wij vonden het geweldig !


 
Kalender
27-11  Zaalcoach avond
30-11  Algemene Leden Verga
15-12  gala diner B-lijn
7-1  nieuwjaarsborrel
17-2  Soppen of verzaken
 Hele kalender