Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Workshop 2 CS+

Arbitrage Nieuws afbeelding

27-5-2024Dinsdag 28 mei van 19.30 tot 22.00 uur geven we een vervolg aan de CS+ workshop.  Op 16 mei hebben we de focus op de positie gehad, waar heb je over het algemeen het beste overzicht. Deze keer kijken we naar wat lastige regels, de hogebal, afhouden waaronder stickafhouden en shadow.
Na een stukje theorie i

Lees verder

Oproep: Stuur je mooiste foto's voor de nieuwe website

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5-2024 Binnenkort gaan we starten met het ontwikkelen van een gloednieuwe website voor onze club! Om deze website er zo mooi en herkenbaar mogelijk uit te laten zien, hebben we jullie hulp nodig. We zijn op zoek naar de mooiste foto's die onze club en haar activiteiten laten zien.
Heb je prachtige actiefoto's, sfeervolle b

Lees verder

Nieuwe Trainer/coach Heren 1

Bestuur Nieuws afbeelding

27-5-2024 Peter Butler (Billy) nieuwe trainer/coach Heren 1
Met het vertrek van Ronald Hugers zagen we als club een uitdaging om een goede vervanger te vinden. We hebben niet ver hoeven zoeken en we zijn daar gelukkig goed in geslaagd. Met trots kunnen we mededelen dat we Peter Butler (beter bekend als Billy) hebben aang

Lees verder

Ronald Hugers gaat met hockeypensioen

Bestuur Nieuws afbeelding

24-5-2024 Aan het eind van dit seizoen komt er een eind aan de imposante trainerscarrière van onze trainer van Heren 1, Ronald Hugers. Na bijna 40 jaar in het vak gaat hij op 68-jarige leeftijd definitief met trainerspensioen. 
 
In het recente artikel in het AD was de titel treffend ‘Hugers&nbs

Lees verder

keepen

Jeugd Nieuws afbeelding

24-5-2024 Keepen Jongste Jeugd Next Level Bij HC Derby trainen de keepers van de Jongste Jeugd (O8 tot en met O10) iedere week, weer of geen weer. Zelfs in de vakanties trainen de meesten gewoon door. Niet omdat het moet, maar omdat ze er geen genoeg van kunnen krijgen.
Een aantal teams hebben een ‘Keeper van de week’.

Lees verder

Algemene Ledenvergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

23-5-2024 Beste Leden,
Het bestuur nodigt je uit voor een Algemene ledenvergadering op vrijdag 21 juni 2024, aanvang 17.00 uur, dit keer is de ALV niet in het clubhuis maar bij onze sponsor Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1 te Ridderkerk.
De agenda is als volgt:
1.Opening 
2.Goedkeuring notulen

Lees verder

Avondvierdaagse

Algemeen Nieuws afbeelding

23-4-2024 Beste Derbianen,


Vorig jaar liep er een flinke oranje blauwe stoet de avondvierdaagse van Zwijndrecht. 
➡️Ook dit jaar gaat het weer door. Zoals altijd hebben wij van Derby  enorm genoten van dit sportieve evenement en hopen dat er veel Derbianen, jong en oud, mee willen lopen met

Lees verder

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht