Algemeen

DERBY HEREN 1 - BERLICUM HEREN 1.....7-0

11-3-2009

Of : Een goed begin is het halve werk.

We zouden Berlicum niet onderschatten. En dat hebben we dan dus ook niet gedaan. De eerste wedstrijd vlak na de winterstop is natuurlijk hartstikke belangrijk. De bespreking ging voornamelijk over het " tactische gedeelte ", zeg maar. En dat was dan ook redelijk onder controle. Toch een beetje raar begin. Berlicum flink onder druk gezet, maar hier en daar waren we wat slordig en ongeduldig. Toch vielen de doelpunten regelmatig. 1-0, 2-0, 3-0....en rust.

In de rust de nodige tips. Niet te veel gaan lopen, uitpassen en snelheid lekker hoog houden. Wat resulteerde in een duidelijke overwinning van 7-0. De foutjes her en der, werden door een wederom uitstekend keepende Perrijn glad gestreken. Wel lekker hoor....een keeper die zo in vorm is. Geeft een hoop rust. Berlicum bleef mee hockeyen en dat siert ze. Voor de scheidsen een " wedstrijdje fluiten met twee vingers in de neus ". Dus twee mooie strepen op het wedstrijdformulier, waar anders de kaarten staan !!....( meestal van de tegenpartij overigens....).

Aanstaande zondag een reisje " omlaag "....Rapide in Hulst. Voor de volgende partij. We zullen ons goed voorbereiden op deze echte uitwedstrijd. De competitie wordt lekker spannend nu, daar ook Udenhout zich heeft gemeld bovenin. Dat gaat een paar mooie en spannende wedstrijden opleveren zeg.....Vier ploegen die kans maken...

Natuurlijk zijn jullie allemaal van harte welkom in Hulst...hahahaha....is maar een uurtje rijden en dat valt dus best mee.....?!.....